ANNONS

100:e avsnittet av Historiska Medias podcast Historia Nu

En spännande idé för två år sedan har idag utvecklats till en av Sveriges största historiepoddar med närmare 40 000 lyssningar i veckan. Idag sänds det 100:e avsnittet av podcasten Historia Nu, i vilken lyssnarna möter författare, historiker, arkeologer och forskare som berättar om avgörande historiska händelser eller personer. Programledare för Historia Nu är Urban Lindstedt, historiekunnig journalist som även driver podcasten eHandelstrender.
– Podden är ett sätt för oss som bokförlag att etablera en direktkontakt med både befintliga och nya målgrupper. Vi når lyssnare som har intresse för historieämnet men som kanske inte i första hand väljer att läsa böcker, säger Historiska Medias förlagschef Erik Osvalds.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL