Camilla Ihse debuterar med populärvetenskaplig bok om att hantera stress

Camilla Ihse. Foto: Jessica Rankell

Från början var den här boken ett sätt för mig att skriva om mina tankar och känslor när mitt liv tog en tvär vändning hösten 2017. Då blev jag sjukskriven för utmattningssyndrom. Jag upptäckte att det som hade lett mig dit framförallt var en omedvetenhet om stress och hur den påverkade mig.

Efterhand växte det fram en stark längtan att på ett övergripande, enkelt och sammanfattande sätt visa hur individen tillsammans med organisationen kan arbeta mot hållbarhet både i arbetslivet och livet i övrigt genom att öka kompetensen och optimera det som redan finns.

Camilla Ihse är stress- och avspänningspedagog med inriktning på KBT, mindfulnessinstruktör och personlig mental tränare. Camilla har lång erfarenhet inom HR och av att arbeta med människor i olika organisationer. Idag driver hon Ihsero AB och håller bland annat i föreläsningar, workshops och kurser. Läs mer på www.ihsero.se

Optimera mera! : börja samarbeta med hjärnan - om att optimera hållbarhet hos dig själv och i organisationen

Optimera mera! : börja samarbeta med hjärnan - om att optimera hållbarhet hos dig själv och i organisationen

Många lider av stress och är du stressad under längre perioder påverkar du inte bara dig själv negativt utan även alla andra i din omgivning. Det gäller såväl hemma som på din arbetsplats. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL