Lisa Christensen debuterar med roman om tre sammanlänkade livsöden

Lisa Christensen. Foto: Privat

Att bli författare, bo utomlands och få fyra barn var min dröm när jag var liten. Jag har alltid tyckt om att läsa, varit nyfiken på andra länder och kulturer och det fick mig att ge mig ut i världen. Parallellt med mitt resande skrev jag för att fånga intrycken. Efter nedslag i Frankrike, England och på Seychellerna kom jag tillbaka till mitt hemland Sverige och istället för att tillbringa tid i olika länder tillbringar jag nu tid i olika skrivande världar. Att skriva är att resa, man upptäcker nya människor och platser. Vägen till författarskap har gått via små hemgjorda böcker som barn, dagboksskriverier, litteraturvetenskapliga studier på universitetet och tusentals skrivna ord på datorn. Och nu ska jag äntligen debutera med romanen Spela roll!

Jag arbetar med marknadsföring och bor i Stockholm tillsammans med min man, våra tre barn och en hund.

Spela roll

Spela roll

Ett feladresserat kärleksbrev från väst hamnar hos den trettonårige Nikolaj i kalla krigets Riga. Nyfiken antar han rollen som den försvunne älskaren och svarar. När han inser att historien håller på att gå honom ur händerna bestämmer han sig för att försöka hitta brevens rätte mottagare.    

Invandrare, utvandrare, svensk, utlandssvensk ... Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL