Lucinda Rileys romaner har sålts i 300 000 exemplar i Sverige. Pressbild: Roni Rekomaa.

Lucinda Riley-roman ges ut i förtid av Strawberry

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Bokförlaget Strawberry Publishing gör tvärtemot många andra förlag under coronakrisen och tidigarelägger utgivningen av Lucinda Rileys roman Fjärilsrummet.

Den irländska författaren är mest känd i Sverige för sin serie ”De sju systrarna” om sju adoptivsystrar.

Sammanlagt har Lucinda Rileys böcker sålts i 300 000 exemplar i Sverige och Strawberry Publishing, som ägs av bland andra entreprenören Petter Stordalen, uppger att man ville göra något för bokhandlarna och tidigarelägger utgivningen av Fjärilsrummet till den 17 april i stället för 11 maj.


ANNONS


”I en tid som denna, med oro och stängda dörrar, behöver vi mer än någonsin fly verkligheten då och då. ’Fjärilsrummet’ är ett uppslukande familjedrama som till skillnad från ’De sju systrarna’-serien mest fokuserar på nuet. Men liksom i alla Riley-böcker får man en härlig blandning av hemligheter, dramatik och kärlek”, säger förläggaren Karin Linge Nordh i ett pressmeddelande.

I höst kommer Solsystern, den sjätte delen i ”De sju systrarna”-serien.

Lär dig mer om bokbranschen!


Över 7000 personer prenumererar redan på Boktuggs nyhetsbrev. Två gånger i veckan får du koll på nya trender, nya förlag, spännande författarskap och böcker. Bäst allt – det är helt kostnadsfritt. Missa inte nästa stora grej. Anmäl dig nu!

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

TT

TT

Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är är för många TT (Tidningarnas Telegrambyrå) som sedan 1921 varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Boktugg samarbetar med TT för att få tillgång till fler boknyheter och intervjuer än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

SPONSRAT INNEHÅLL