ANNONS

Audible tillgängliggör delar av sitt innehåll gratis under coronakrisen

Ljudbokstjänsten Audible tillgängliggör delar av sitt innehåll i en ny tjänst som de kallar för Audible Stories. Tjänsten är tillgänglig kostnadsfritt för alla så länge krisen med coronapandemin pågår, än så länge på obestämd tid. Audible Stories går att komma åt via www.audible.co.uk/stories, där vem som helst kan lyssna på hundratals ljudböcker och annat ljudinnehåll helt kostnadsfritt. Ingen registrering eller inloggning krävs och det finns inga begränsningar i hur mycket eller hur länge en kan lyssna. Titlarna är utvalda av Audibles redaktörer och är en blandning mellan utbildande, underhållande och annat innehåll, inklusive många böcker som passar för barn. Tillgängliga språk är engelska, tyska, franska, japanska och italienska. 

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se