ANNONS

Nyutgåva av boken inför tv-premiären för Tales from the loop av Simon Stålenhag

Den 3 april är det premiär för Tales from the loop (svensk titel Ur varselklotet) av Simon Stålenhag som tv-serie på amerikanska Amazon Prime Video. Därför släpper Fria Ligan förlag en nyutgåva av boken med nytt omslag som Simon skapat för tv-serien. Boken har översatts till tolv språk och tar dig på en resa till ett landskap som är både välbekant och främmande. Det är 1980-tal, som det kunde ha varit med vandrande robotar, svävande magnetrinskepp och till och med dinosaurier från en annan tid.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL