ANNONS

Journalisten Cecilia Garme släpper daglig rapport om coronakrisen på Storytel

Den politiska journalisten Cecilia Garme beskriver i en daglig ljudrapport hur livet förändras minut för minut under coronakrisen. Hon går på några dagar från fullbokad moderator till nästan tomhänt – men orden tänker Tidningen Vi:s och Dagens Samhälles politiska skribent inte förlora. Under coronaepidemins första tid skapar hon en dagbok om politiken och vardagen när världen går in i ett undantagstillstånd. Cecilia Garmes Dagbok från Corona-bubblan släpps dagligen på Storytel med start den 19 mars.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se