Nu finns Boktugg även på Youtube. Men lugn, den här sajten ligger fortfarande i fokus även om vi gillar att experimentera med andra format för att prata böcker. Foto: iStock.

Premiär för Boktuggs egen Youtube-kanal – nu kan du se första videon

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Boktugg har startat upp sin Youtube-kanal genom att lägga upp ett premiärvideoklipp. Vi kommer att experimentera med formatet framöver.

För två veckor sedan gick vi ut via nyhetsbrevet och berättade att vi registrerat en Youtube-kanal och uppmanade alla att gå in och prenumerera. ”När vi fått 100 prenumeranter på kanalen kommer vi att lägga ut en video”, skrev vi och tänkte att det nog tar några veckor.

Men det gick undan till hundra och nu efter att ha lagt upp premiärvideon närmar vi oss 150 prenumeranter. Klicka här för att prenumerera på Boktuggs Youtube-kanal.

Så vad ska Boktugg göra på Youtube? Svaret är att det vet vi inte ännu, men vi tänker att vi ska lägga upp lite korta intervjuer och så givetvis en del klipp med lite humor där vi bjuder på oss själva. Vad skulle du vilja se på Boktuggs Youtube? Mejla oss på tips@boktugg.se och berätta.

Just det, här kan du se första videon.

Här är Boktuggs allra första video på Youtube. Dela, gilla, kommentera, prenumerera!
Lär dig mer om bokbranschen!


Över 7000 personer prenumererar redan på Boktuggs nyhetsbrev. Två gånger i veckan får du koll på nya trender, nya förlag, spännande författarskap och böcker. Bäst allt – det är helt kostnadsfritt. Missa inte nästa stora grej. Anmäl dig nu!

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

SPONSRAT INNEHÅLL