ANNONS

Premiär för Boktuggs egen Youtube-kanal – nu kan du se första videon

Nu finns Boktugg även på Youtube. Men lugn, den här sajten ligger fortfarande i fokus även om vi gillar att experimentera med andra format för att prata böcker. Foto: iStock.

Boktugg har startat upp sin Youtube-kanal genom att lägga upp ett premiärvideoklipp. Vi kommer att experimentera med formatet framöver.

För två veckor sedan gick vi ut via nyhetsbrevet och berättade att vi registrerat en Youtube-kanal och uppmanade alla att gå in och prenumerera. ”När vi fått 100 prenumeranter på kanalen kommer vi att lägga ut en video”, skrev vi och tänkte att det nog tar några veckor.

Men det gick undan till hundra och nu efter att ha lagt upp premiärvideon närmar vi oss 150 prenumeranter. Klicka här för att prenumerera på Boktuggs Youtube-kanal.

Så vad ska Boktugg göra på Youtube? Svaret är att det vet vi inte ännu, men vi tänker att vi ska lägga upp lite korta intervjuer och så givetvis en del klipp med lite humor där vi bjuder på oss själva. Vad skulle du vilja se på Boktuggs Youtube? Mejla oss på tips@boktugg.se och berätta.

Just det, här kan du se första videon.

Här är Boktuggs allra första video på Youtube. Dela, gilla, kommentera, prenumerera!
Boktuggs nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om de senaste trenderna. Vi tar dig med bakom kulisserna i bokbranschen. Kostnadsfritt.
Vi delar aldrig din epostadress med tredjepart. Avsluta när du vill.
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se