Anna Fridh debuterar med historisk spänningsroman

Anna Fridh. Foto: Mikael Lindau

Jag skriver det mitt hjärta brinner för. Det blev en historisk spänningsroman om att växa upp från flicka till kvinna i en tid i Sverige då kvinnor ännu kämpade för rätten att råda över sina egna liv, strax efter förra sekelskiftet. Som författare vill jag skriva böcker som engagerar. Jag beskriver sanningar som är eviga från tid till tid, med dramatiska händelseförlopp och starka karaktärer.

Så länge jag minns har jag skrivit. Hela uppväxten, och nu, som vuxen, varje ledig stund under nära tio år med att färdigställa min debutroman. Jag är 48 år och bosatt med man och tre barn i Ås, Jämtland.

En pil i mitt hjärta

En pil i mitt hjärta

  • Förlag: Vulkan
  • Utgiven: 2020-03-06
Året är 1910 när föräldralösa Klara Holmlund lämnar hemstaden Stockholm för att söka arbete på en avlägsen herrgård i Norrland. På herrgården bor Vera och Edvard Jensen med sexåriga dottern Emelie, samt fru Jensens gamla mor. Femtonåriga Klara får arbete som barnpiga åt Emelie som lever ett sorglöst liv på herrgården. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL