ANNONS

Förlaget Romanus & Selling presenterar sex nya författare

Susanna Romanus och Åsa Selling. Foto: Caroline Andersson

Bonnierförlaget Romanus & Selling skriver avtal med flera etablerade skönlitterära författare, en debutant och en fackboksduo. Förlagets första titlar släpps våren 2020.

I september 2019 presenterade det nystartade förlaget Romanus & Selling sina första författarnamn. Nu har de knutit till sig ytterligare sex författare. 

Den här artikeln är INTE låst.

Hjälp oss gärna att hålla Boktuggs nyhetsartiklar olåsta utan betalvägg. Bli en INSIDER från 96 öre per dag. Du kan också ge ett bidrag på 25 kr eller kanske 500 kr. Eller helt valfritt belopp. Vi tar även Swish

Spänningsförfattaren Christina Larsson, enormt framgångsrik hos lyssnarna med serien om Ingrid Bergman liksom senast Sektion M, kommer med nya spänningsserien Agenturen.

I sin debutroman berättar Anna Kölén, till vardags dramaturg på Dramaten, om Daphne som flyttar till Stockholm för att finna den stora kärleken och sin plats i kulturvärlden.

Johan Ehn, författare till de hyllade ungdomsböckerna Down Under och Hästpojkarna, skriver sin första roman för vuxna.

ANNONS

Veronica Linarfve och Mia Ingelström ger i Ekonomi-PT:ns handbok 10 enkla vägar för kvinnor till pengakontroll och konkreta besparingar i vardagen.

Osynliga kvinnor avslöjar den prisbelönta brittiska aktivisten Caroline Criado Perez hur vår värld är byggd av och för män.

– Vi är stolta över våra nytillkomna författare och ser fram emot att få ge ut den oslagbara mixen av berättelser som berör, handfasta tips som kan hjälpa kvinnor till en tryggare ekonomi och avslöjande fakta som sätter ljuset på förlegade strukturer, säger Susanna Romanus, grundare och förläggare.

Övriga författare som har skrivit avtal med förlaget är Pernilla Ericson, Barbro Dahlbom-Hall, Vita Andersen, Johanna Wester, Johanna Mo och Mian Lodalen.

Romanus & Selling lanserades sommaren 2019 och är ett förlag med fokus på skönlitteratur, romaner och spänning samt facklitteratur med feministisk inriktning. De första titlarna släpps under våren 2020. 

Vita Andersens Håll käften och var söt ges ut den 4 mars, Att vara kvinna över sitt liv : 10 budord för dig som vill framåt av Barbro Dahlbom-Hall kommer den 22 april och Johanna Mos Nattsångaren släpps den 10 juni.

Susanna Romanus och Åsa Selling driver även digitalförlaget Bonnier Bookery.


❤ Gillade du den här artikeln? Vi hoppas det.
Kanske fick du lite kunskap eller tips eller bara ett gott skratt… I så fall har vi lyckats. Som du märkte slapp du betalvägg, eftersom vi vill välkomna nya läsare och göra det enkelt för trogna boktuggare. Om du gillar det vi gör och har möjlighet tar vi gärna emot ditt bidrag. En slant som tack för en bra artikel, via smidig kortbetalning25 kr eller 150 kr eller välj annat belopp. Du kan även swisha till 123-483 18 71klicka här för QR-kod. Stötta den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet.
Är du författare eller jobbar i branschen? Då ska du prenumerera på INSIDER Basic eller Business och läsa Skrivtugg och Analysbrevet.
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se