Ingrid Tosteberg debuterar med barnbok om fantasyvärlden Evlonia

Ingrid Tosteberg. Foto: Privat

”You are never too old to set another goal or to dream a new dream.” Jag har precis släppt min debutbok och jag är 57 år fast ibland känner jag mig fortfarande som ett barn. Jag skriver för barn för att jag vill att alla barn ska få lära känna fantasins värld. För att barn ska vilja läsa behövs det fantasifulla barnböcker som lockar in barnen i läsandets magiska värld.

Jag skrivit och läst så länge jag minns. Min mormor var föreståndare på ett bibliotek och vi bar hem kassar med böcker därifrån. I skolan var uppsatsskrivning mitt favoritämne och min fröken läste ofta mina uppsatser högt i klassen. Jag började skriva på allvar när jag fick mina barn för cirka 20 år sedan. Jag gick kurser i kreativt skrivande och barnbokslitteratur och jag läste kurslitteraturen för mina barn. Astrid Lindgrens böcker var en del av min uppväxt och jag har påverkats mycket av hennes texter. Fantasyns värld öppnade sig för mig med C.S. Lewis värld i Narnia. Mina två andra stora inspirationskällor är Tolkiens Sagan om ringen och såklart J.K Rowlings och Harry Potters värld. Jag skriver fantasy eftersom jag älskar magin i dessa fantastiska världar och med mitt skrivande vill jag få fler barn att upptäcka fantasins värld.

Stendrottningens hemlighet

Stendrottningens hemlighet

Magi, äventyr, vänskap, spänning och en kamp mellan det onda och det goda – följ med till Evlonia!

</br></br> Plötsligt händer det märkliga ting på farmors och farfars vind! Lådor flyttas omkring, som om någon är rädd att Oliver ska avslöja en hemlighet som göms där uppe. Föräldralöse Oliver bor hos sina farföräldrar. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL