ANNONS

Grammy till Michelle Obama för Becoming-ljudbok

Becoming av Michelle Obama får en Grammy 2020 i kategorin ”best spoken word album”. Priset kan gå till poesi, ljudböcker och storytelling. Tidigare ljudböcker som har vunnit är Hillary Clintons It Takes a Village 1997 och Barack Obamas The Audacity of Hope 2008. Becoming var den ljudbok som sålde allra bäst i Storbritannien via Audible under 2019 och har sju månader bakom sig som etta på Audibles topplista, rapporterar The Bookseller. Michelle läste själv in ljudboken – som dock alltså inte längre finns hos de svenska streamingtjänsterna.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se