ANNONS

Karin Smirnoff, Vigdis Hjorth och Per Gustavsson besöker Sigtuna Litteraturfestival 9 maj 2020

Författare som gästar Sigtuna Litteraturfestival 2020. Från vänster: Maja Hagerman, Anneli Jordahl, Karin Smirnoff, Per Gustavsson och Linda Skugge. Foto: Pressbild

Tio författare är nu inbokade till årets omgång av Sigtuna Litteraturfestival. Sedan tidigare står Matilda Gustavsson på programmet.

Sigtuna Litteraturfestival äger rum den 9 maj 2020. Programarbetet pågår för fullt och hela programmet släpps i slutet av mars. 

Den här artikeln är INTE låst.

Om du har möjlighet, hjälp oss gärna att hålla våra nyhetsartiklar olåsta utan betalvägg. Köp en stödprenumeration och bli en Boktugg INSIDER. Avsluta när du vill.

35 kr/mån 350 kr/år
Eller valfritt engångsbelopp via Swish.

Men redan nu står det klart att festivalen gästas av Karin Smirnoff, Vigdis Hjorth, Allan Linnér, Maja Hagerman, KG Hammar, Anneli Jordahl, Jan Guillou, Per Gustavsson, Linda Skugge och Matilda Gustavsson.

Några av programpunkterna är: Litteraturen som samhällskraftSkrivande och sorgDystopi och hopp i samtidslitteraturen, Litteraturen som en olycklig kärlekshistoria och Andlighetens återkomst i den unga litteraturen.

– Årets program växer just nu fram och innehåller många intressanta författare och programpunkter. Att använda Sigtuna stad som litteraturfestivalens arena skapar en intimitet och närhet mellan festivalbesökarna och författarna som är svår att hitta någon annan stans. Vi vet sedan tidigare år att den unika och öppna atmosfären är mycket uppskattad bland våra besökare, säger Maria Martin, projektledare för Sigtuna Litteraturfestival på Destination Sigtuna, i ett pressmeddelande.

Totalt medverkar ett tjugotal författare på festivalen. Sedan tidigare står även klart att Internationell författarscen, som vanligtvis har sin hemvist på Stadsteatern i Kulturhuset, förlägger en av sina programpunkter under Sigtuna Litteraturfestival.

ANNONS

❤ Gillade du den här artikeln? Vi hoppas det.
Kanske fick du lite kunskap eller tips eller bara ett gott skratt… I så fall har vi lyckats. Som du märkte slapp du betalvägg, eftersom vi vill välkomna nya läsare och göra det enkelt för trogna boktuggare. Om du gillar det vi gör och har möjlighet tar vi gärna emot ditt bidrag. En slant som tack för en bra artikel eller en stödprenumeration för att du läser varje vecka. Stötta den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet.
35 kr/mån 350 kr/år

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se