ANNONS

En handfull svenskar på topplistorna över Tysklands bäst säljande böcker 2019

Topplistorna över böckerna som sålde bäst i Tyskland förra året har släppts av tidningen Börsenblatt. Facklitteratur, barn- och ungdomsböcker och självhjälpslitteratur ökade generellt sett under 2019 jämfört med året dessförinnan.
På skönlitterära listan (paperback) hittar vi Niklas Natt och Dag med debutromanen 1793 på plats 22. På fackbokstoppen (inbundet) ligger Scener ur hjärtat av Greta Thunberg & Co på plats 25. Greta Thunberg återfinns dessutom med sina samlade tal på listan över facklitteratur i pocket, på 17:e plats. På samma lista ligger även Factfulness på plats 19.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL