ANNONS

Författare arrangerar festival till minne av Per ”Pelle” Nordkvist

Per ”Pelle” Nordkvist, 24, höggs ihjäl utanför en bankomat på Hisingen den 14 februari 2010. Det många trodde var ett brutalt rånmord fastställdes senare av hovrätten vara ett hatbrott. För att hedra Pelles minne arrangerar Pelles vän Mirre Sennehed festivalen Pop for love den 14 februari 2020. Artisterna som uppträder är Moto boy, Göteborgs Indiekör, Glenn Udhén, Ilusio, Lejonhjärta och Sara Lindberg. Kvällen har flera medarrangörer, däribland Idus förlag som också har gett ut Mirre Senneheds bok Pojken med stjärnorna, som handlar om Pelle.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

Stäng meny