fbpx

Norsk kokbokssuccé ges ut på svenska av Strawberry

Kokboken Fattig student av norska debutanten Karen Elene Thorsen innehåller 20 veckomenyer under 250 kronor och tips på hur man äter billigt och minskar matsvinnet. Boken har sålt i över 50 000 exemplar i vårt grannland och släpps på svenska den 2 januari. Författaren, född 1997, studerar livsstilsförändring och folkhälsa och driver Instagramkontot @fattig.student med nära 200 000 följare. En liknande bok har nyligen släppts av Ordfront: Hanna Olvenmarks Portionen under tian: 300-kronorsveckorna, uppföljare till succén Portionen under tian. Det blir en hård kamp om att hjälpa oss spara pengar efter jul.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

Stäng meny