ANNONS

Författaren George RR Martin öppnar bokaffär i New Mexico

Författaren George RR Martin har öppnat en bokaffär. Arkivbild: Pontus Lundahl/TT.

George RR Martin, författare till ”Sagan om is och eld” som ligger till grund för tv-serien ”Game of thrones”, har öppnat en bokaffär i Santa Fe, New Mexico. Den heter Beastly Books, och ligger bredvid biografen Jean Cocteau Cinema, som han äger.

Martin bestämde sig för att öppna en bokaffär efter att ett dussintal prisbelönta författare hade besökt biografen, och signerat sina böcker där, skriver The Guardian. Lokalerna var för trånga för att visa alla dessa signerade alster där, skrev Martin på sin blogg.

På Beastly Books ska det också finnas verk signerade av Martin själv, har han lovat. Men än så länge finns där inte ”The winds of winter”, den sjätte och avslutande roman i serien, som George RR Martin har lovat ska bli klar till nästa sommar.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
TT

TT

Om du frågar någon vem som är Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är chansen stor att svaret blir "TT". Sedan 1921 har vi varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Vi gör andra bättre. Så presenterar sig TT på sin hemsida. Boktugg samarbetar med dem för att få tillgång till fler spännande nyheter och reportage än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL