ANNONS

Marie Helmer debuterar med släktskildring om sägner, väsen och magi

Marie Helmer. Foto: Privat

Jag växte upp i Ydre, en liten kommun i södra Östergötland. Där lever det vilda och vackra i skog och mark. Sjön har i hundratals år varit den viktigaste förbindelsen mellan byarna. Som liten kunde jag trollbindas av gamla sägner och den mystiska stämningen i naturen och jag tillbringade mycket tid i skogen och vid sjön. Under åren har jag flyttat runt och letat efter min plats på jorden. Jag har arbetat med reklam och marknadsföring, både som anställd och frilans. Så småningom hamnade jag i Helsingborg och här trivs jag mycket bra, inte minst för att jag nu har ett fantastiskt jobb som lärarassistent för ungdomar som behöver extra stöd. Historien till Bergtagen har i många år legat och grott och när jag nu lyckades få till mitt liv så att jag kunde få tid över att skriva, så skrev den nästan sig själv.

Bergtagen

Bergtagen

Var det en ond dröm eller var det verklighet det som Jenny upplevde när hon låg i koma? Vad det än var så får det stora konsekvenser både för henne själv och för hennes familj. Läs mer »
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print

info@boktugg.se

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL