ANNONS

Tommy Nilsson dubbelaktuell med bok och turné våren 2020

Tommy Nilssons biografi kommer i mars. Samma månad ger han sig ut på en stor turné. Arkivbild: Janerik Henriksson/TT.

Tommy Nilsson har fullt upp under 2020. Inte nog med att han fyller 60 år, han släpper även en självbiografi och ger sig ut på en stor kyrkoturné i Sverige.

Biografin Om : det tar tid att bli människa (Strawberry förlag) ges ut den 11 mars, samma dag som Nilsson själv fyller år. Boken handlar om att ”födas in i strul” och om att ”upprepa trassliga mönster”.

”Jag har levt ett himla liv, helt enkelt. Det tog många långa år av strul, innan jag blev en man som tog mig själv, min karriär, mina förhållanden och andra människors liv på fullt, helhjärtat allvar”, säger han i ett pressmeddelande.

Tillsammans med pianisten Sven-Gunnar Peterson ger sig den tidigare Melodifestivalvinnaren ut på en turné i början av mars, med olika lokala körer som gästar.

Turnédatum: 5/3 Grängesberg, 6/3 Filipstad, 7/3 Sunne, 8/3 Vingåker, 12/3 Torpshammar, 13/3 Sundsvall, 14/3 Furudal, 15/3 Jättendal, 18/3 Borås, 19/3 Vänersborg, 20/3 Göteborg, 21/3 Götene, 22/3 Kristinehamn, 25/3 Kiruna, 26/3 Kalix, 27/3 Luleå, 28/3 Umeå, 29/3 Svenstavik, 1/4 Skärblacka, 2/4 Eskilstuna, 3/4 Sala, 4/4 Avesta, 5/4 Stockholm, 15/4 Ängelholm, 16/4 Malmö, 17/4 Knäred, 18/4 Ystad, 19/4 Vimmerby, 21/4 Nybro, 22/4 Emmaboda, 23/4 Mörrum, 24/4 Virestad, 25/4 Markaryd, 26/4 Nässjö.

Om boken som nämns i artikeln

Om

Om

Om man som Tommy föds in i strul, så är det lätt att upprepa trassliga mönster. Och spär man på trassel med alkohol och narkotika så blir man även gränslös. "Jag har levt ett himla liv, helt enkelt. Det tog många långa år av strul, innan jag blev en man som tog mig själv, min karriär, mina förhållanden och andra människors liv på fullt, helhjärtat allvar. Läs mer »

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
TT

TT

Om du frågar någon vem som är Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är chansen stor att svaret blir "TT". Sedan 1921 har vi varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Vi gör andra bättre. Så presenterar sig TT på sin hemsida. Boktugg samarbetar med dem för att få tillgång till fler spännande nyheter och reportage än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se