Adlibris kundtjänst har öppet dygnet runt under Black Friday

Adlibris har förberett sig inför Black Week. Fredagen är den kända Black Friday och då förväntas det bli väldigt många beställningar. För att möta det ökade trycket väljer nätbokhandeln att låta sin kundservice hålla öppet under hela dygnet.
– För oss är det avgörande att kunder ska känna sig trygga och få hjälp snabbt och enkelt när de har frågor gällande vårt sortiment och sina beställningar. Därför har vi bestämt oss för att vara tillgängliga under hela dygnet under Black Friday. Detta är ett nytt tillvägagångssätt och är det uppskattat av våra kunder kan vi överväga att göra det vid fler tillfällen, säger Lotti Glanzelius, Kundservicechef, i ett pressmeddelande.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL