ANNONS

Adlibris kundtjänst har öppet dygnet runt under Black Friday

Adlibris har förberett sig inför Black Week. Fredagen är den kända Black Friday och då förväntas det bli väldigt många beställningar. För att möta det ökade trycket väljer nätbokhandeln att låta sin kundservice hålla öppet under hela dygnet.
– För oss är det avgörande att kunder ska känna sig trygga och få hjälp snabbt och enkelt när de har frågor gällande vårt sortiment och sina beställningar. Därför har vi bestämt oss för att vara tillgängliga under hela dygnet under Black Friday. Detta är ett nytt tillvägagångssätt och är det uppskattat av våra kunder kan vi överväga att göra det vid fler tillfällen, säger Lotti Glanzelius, Kundservicechef, i ett pressmeddelande.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se