Viveca Sten och paret Våhlund till TellUs bok- och berättarmässa i Linköping

Viveca Sten kommer till TellUs i november 2019. Foto: Thron Ullberg

Den 30 november 2019 är det dags för TellUS bok- och berättarmässa i Linköping. Medverkande är bland annat Viveca Sten, Agnes & Elias Våhlund, Sirpa Kähkönen och Monika Fagerholm.

Om en dryg månad är det dags för den åttonde upplagan av TellUs bok- och berättarmässa. Årets berättarfest går av stapeln lördag 30 november, och sedan tidigare är författare som Sirpa Kähkönen och Monika Fagerholm bokade som föreläsare. 

Nu är det klart att också hyllade deckardrottningen Viveca Sten kommer till Linköping för att prata om tionde delen i sin omåttligt populära serie om morden i Sandhamn, I hemlighet begravd.

– Viveca är en av de mest etablerade författarna i Sverige, och har under väldigt lång tid arbetat upp en trogen läsekrets som kastar sig över hennes nya böcker. Nu ger vi publiken här i länet möjligheten att få höra henne själv berätta om Sandhamn, skrivarmödor, hur det är att ha ihjäl folk och mycket mer, säger Johan Hagesund, arrangör av TellUs bok- och berättarmässa, i ett pressmeddelande.

Mässan kommer som vanligt att ha ett program riktat mot barnfamiljer, och där presenteras nu upphovspersonerna bakom en av de senaste årens absoluta försäljningssuccéer, Handbok för superhjältar: Agnes & Elias Våhlund.

I år invigs också en barnboksfestival i samband med TellUs: Lilla TellUs som äger rum 29 november 2019 på Linköpings stadsbibliotek.

Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL