ANNONS

Viveca Sten och paret Våhlund till TellUs bok- och berättarmässa i Linköping

Viveca Sten kommer till TellUs i november 2019. Foto: Thron Ullberg

Den 30 november 2019 är det dags för TellUS bok- och berättarmässa i Linköping. Medverkande är bland annat Viveca Sten, Agnes & Elias Våhlund, Sirpa Kähkönen och Monika Fagerholm.

Den här artikeln är INTE låst.

Hjälp oss att hålla Boktuggs nyhetsartiklar olåsta utan betalvägg med ett litet bidrag på 25 kr eller ett större på 500 kr – alternativt valfritt belopp. Vi tar även Swish. Du kan också prenumerera på Insider Basic från 29,16 kr/mån.

Om en dryg månad är det dags för den åttonde upplagan av TellUs bok- och berättarmässa. Årets berättarfest går av stapeln lördag 30 november, och sedan tidigare är författare som Sirpa Kähkönen och Monika Fagerholm bokade som föreläsare. 

Nu är det klart att också hyllade deckardrottningen Viveca Sten kommer till Linköping för att prata om tionde delen i sin omåttligt populära serie om morden i Sandhamn, I hemlighet begravd.

– Viveca är en av de mest etablerade författarna i Sverige, och har under väldigt lång tid arbetat upp en trogen läsekrets som kastar sig över hennes nya böcker. Nu ger vi publiken här i länet möjligheten att få höra henne själv berätta om Sandhamn, skrivarmödor, hur det är att ha ihjäl folk och mycket mer, säger Johan Hagesund, arrangör av TellUs bok- och berättarmässa, i ett pressmeddelande.

Mässan kommer som vanligt att ha ett program riktat mot barnfamiljer, och där presenteras nu upphovspersonerna bakom en av de senaste årens absoluta försäljningssuccéer, Handbok för superhjältar: Agnes & Elias Våhlund.

I år invigs också en barnboksfestival i samband med TellUs: Lilla TellUs som äger rum 29 november 2019 på Linköpings stadsbibliotek.

Lär dig mer om bokbranschen!


Över 6600 personer prenumererar redan på Boktuggs nyhetsbrev. Två gånger i veckan får du koll på nya trender, nya förlag, spännande författarskap och böcker. Bäst allt - det är helt kostnadsfritt. Missa inte nästa stora grej. Anmäl dig nu!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL