ANNONS

Viveca Sten och paret Våhlund till TellUs bok- och berättarmässa i Linköping

Viveca Sten kommer till TellUs i november 2019. Foto: Thron Ullberg

Den 30 november 2019 är det dags för TellUS bok- och berättarmässa i Linköping. Medverkande är bland annat Viveca Sten, Agnes & Elias Våhlund, Sirpa Kähkönen och Monika Fagerholm.

Om en dryg månad är det dags för den åttonde upplagan av TellUs bok- och berättarmässa. Årets berättarfest går av stapeln lördag 30 november, och sedan tidigare är författare som Sirpa Kähkönen och Monika Fagerholm bokade som föreläsare. 

Den här artikeln är INTE låst.

Om du har möjlighet, hjälp oss gärna att hålla våra nyhetsartiklar olåsta utan betalvägg. Köp en stödprenumeration och bli en Boktugg INSIDER. Avsluta när du vill.

35 kr/mån 350 kr/år
Eller valfritt engångsbelopp via Swish.

Nu är det klart att också hyllade deckardrottningen Viveca Sten kommer till Linköping för att prata om tionde delen i sin omåttligt populära serie om morden i Sandhamn, I hemlighet begravd.

– Viveca är en av de mest etablerade författarna i Sverige, och har under väldigt lång tid arbetat upp en trogen läsekrets som kastar sig över hennes nya böcker. Nu ger vi publiken här i länet möjligheten att få höra henne själv berätta om Sandhamn, skrivarmödor, hur det är att ha ihjäl folk och mycket mer, säger Johan Hagesund, arrangör av TellUs bok- och berättarmässa, i ett pressmeddelande.

Mässan kommer som vanligt att ha ett program riktat mot barnfamiljer, och där presenteras nu upphovspersonerna bakom en av de senaste årens absoluta försäljningssuccéer, Handbok för superhjältar: Agnes & Elias Våhlund.

I år invigs också en barnboksfestival i samband med TellUs: Lilla TellUs som äger rum 29 november 2019 på Linköpings stadsbibliotek.

ANNONS

❤ Gillade du den här artikeln? Vi hoppas det.
Kanske fick du lite kunskap eller tips eller bara ett gott skratt… I så fall har vi lyckats. Som du märkte slapp du betalvägg, eftersom vi vill välkomna nya läsare och göra det enkelt för trogna boktuggare. Om du gillar det vi gör och har möjlighet tar vi gärna emot ditt bidrag. En slant som tack för en bra artikel eller en stödprenumeration för att du läser varje vecka. Stötta den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet.
35 kr/mån 350 kr/år

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se