fbpx

Viveca Sten och paret Våhlund till TellUs bok- och berättarmässa i Linköping

Viveca Sten kommer till TellUs i november 2019. Foto: Thron Ullberg

Den 30 november 2019 är det dags för TellUS bok- och berättarmässa i Linköping. Medverkande är bland annat Viveca Sten, Agnes & Elias Våhlund, Sirpa Kähkönen och Monika Fagerholm.

Om en dryg månad är det dags för den åttonde upplagan av TellUs bok- och berättarmässa. Årets berättarfest går av stapeln lördag 30 november, och sedan tidigare är författare som Sirpa Kähkönen och Monika Fagerholm bokade som föreläsare. 

Nu är det klart att också hyllade deckardrottningen Viveca Sten kommer till Linköping för att prata om tionde delen i sin omåttligt populära serie om morden i Sandhamn, I hemlighet begravd.

ANNONS

– Viveca är en av de mest etablerade författarna i Sverige, och har under väldigt lång tid arbetat upp en trogen läsekrets som kastar sig över hennes nya böcker. Nu ger vi publiken här i länet möjligheten att få höra henne själv berätta om Sandhamn, skrivarmödor, hur det är att ha ihjäl folk och mycket mer, säger Johan Hagesund, arrangör av TellUs bok- och berättarmässa, i ett pressmeddelande.

Mässan kommer som vanligt att ha ett program riktat mot barnfamiljer, och där presenteras nu upphovspersonerna bakom en av de senaste årens absoluta försäljningssuccéer, Handbok för superhjältar: Agnes & Elias Våhlund.

I år invigs också en barnboksfestival i samband med TellUs: Lilla TellUs som äger rum 29 november 2019 på Linköpings stadsbibliotek.
❤ Tack för att du kom hit och läste …
… det gör oss stolta och glada. Som du märkte slapp du betalvägg. Ett val vi gjort, eftersom vi genuint älskar litteraturen och vill sprida våra artiklar till alla bokälskare. Är du trogen boktuggare och gillar det vi gör – stötta gärna den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet. Varje bidrag vi får från läsare som dig, litet eller stort, gör att vi kan fortsätta ta med er bakom kulisserna i bokbranschen. Stöd Boktugg från 35 kr/mån eller 250 kr/år. Det tar bara en minut. Tack.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

Stäng meny