ANNONS

Förlaget Smartypants söker ny ägare

Smartypants, ett förlag som ger ut barnböcker skrivna av barn, lägger ner verksamheten.
”Det har varit fantastiskt roligt att få ta del av alla hundratals unika historier från alla barn, och ännu roligare att lansera tryckta versioner av några stycken. De senaste två åren har tyvärr inte tiden räckt till riktigt och företaget har till stor del varit inaktivt, och kan man inte göra något riktigt ska man inte göra det alls tycker jag”, skriver grundaren Liza Maker på hemsidan.
Hon efterlyser någon som kan tänka sig att ta över verksamheten och skriver att hon gärna lämnar över stafettpinnen till rätt person. Förlaget gav ut en bok om året, med texter som barn har skickat in, senast Spökhistorier för och av orädda barn.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se