ANNONS

Litteraturbanken lanserar ny satsning på ljud

Inläst material har fått en ny sida på Litteraturbanken och det har tillkommit en stor mängd nytt material. Bland annat har Lina Ekdahl och Jila Mossaed läst in klassiska svenska dikter, Gunnar D Hansson har läst in drygt 50 av sina egna dikter och Jessica Schiefauer har läst in noveller av flera stora författare.
– Det känns mycket bra att kunna erbjuda alla en möjlighet att lyssna på delar av Litteraturbankens samlingar, säger föreståndaren Mats Malm i ett pressmeddelande. Vi fortsätter att arbeta med ljud framöver som en del av vårt vanliga redaktionella arbete.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se