ANNONS

Rykte: Camilla Läckberg skriver fortsättning på Millennium åt Strawberry

Det blir Camilla Läckberg som tar över efter David Lagercrantz och skriver den sjunde boken i Millenniumserien åt Strawberry förlag. Detta enligt ett rykte som tas upp i Förlagspodden och som Expressen skriver om. Det som talar för detta är i så fall att man får ett affischnamn i form av en känd författare som också har en läsekrets utomlands. Hennes namn finns däremot inte med på den lista över tänkbara författare att ta över Millennium som Boktugg publicerade nyligen. Läckberg skrev dock ett nytt avtal med Forum nyligen på fyra böcker.
En tänkbar lösning är att hon skriver Millennium tillsammans med någon annan författare (eller redaktör?), som även gör det mesta av jobbet. Med eller utan sitt namn på bokens omslag.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se