fbpx

The Earthquake Bird i svensk nyutgåva i samband med filmatisering

Romanen The Earthquake Bird, skriven av brittiska Susanna Jones 2001, filmatiseras med svenska Alicia Vikander i huvudrollen. Berättelsen utspelar sig i Tokyo och beskrivs som ett finstämt psykologiskt spänningsdrama. Filmen har premiär 8 november och strax dessförinnan släpps romanen i nyutgåva på svenska av Bookmark (översättning av Ylva Spångberg). Boken fanns tidigare utgiven som Jordskalvsfågeln, men släpps den 29 oktober på svenska under den engelska titeln Earthquake Bird.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

Stäng meny