ANNONS

Radioprofilen bakom Lundströms bokradio gör debut som författare

Marie Lundström, som leder ”Lundströms bokradio” i P1, debuterar nästa år som författare. ”Sanningens kalas” är en roman som åtminstone delvis utspelar sig i Stockholms stadshus korridorer och salar och kretsar kring en otrohetsaffär. Lundström säger i ett pressmeddelande från bokförlaget Wahlström & Widstrand att hon alltid skrivit, och att hon till och med skrivit mer än hon läst.
”Men jag har inte pallat ett nej. Inte vetat hur jag gör med allt inifrån som hindrar mig från att göra klart. Nu skriver jag ändå. Till slut blev det för uppenbart: Jag vill och måste”, säger hon i pressmeddelandet.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
TT

TT

Om du frågar någon vem som är Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är chansen stor att svaret blir "TT". Sedan 1921 har vi varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Vi gör andra bättre. Så presenterar sig TT på sin hemsida. Boktugg samarbetar med dem för att få tillgång till fler spännande nyheter och reportage än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se