ANNONS

Novellix delar ut Jonas Hassen Khemiris ”Sista måltiden” tillsammans med Akademibokhandeln

Idag delas novellen ”Sista måltiden” ut hos samtliga Akademibokhandlar i Skåne och Stockholms län. Författaren Jonas Hassen Khemiri har, på uppdrag av länsstyrelserna i Stockholms respektive Skåne län, skrivit en novell för att sprida information om en telefonlinje för dem som känner att de utövar, eller riskerar att utöva, våld i nära relationer. Novellen kommer inte att säljas utan är enbart tryckt för att spridas, skriver Novellix på sin hemsida. Läs mer om telefonlinjen på valjattsluta.se

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL