fbpx

Brittiska bokhandlare hoppas på Super Thursday med Pullman, Moyes och många fler

Super Thursday är dagen då brittiska förlag släpper de inbundna böcker de tror ska bli deras storsäljare i julhandeln. I år sker det den 3 oktober och 426 titlar (118 färre än förra året) släpps denna dag, rapporterar The Bookseller. Bokhandlarna hoppas att Philip Pullmans Book of Dust-uppföljare The Secret Commonwealth blir en storsäljare liksom nya titlar av bästsäljande författare som Jojo Moyes (vars nya bok ska filmatiseras), Peter James och Susan Hill. Julhandeln är viktig, en tredjedel av förra årets försäljning kom fjärde kvartalet.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Stäng meny