fbpx

USA: Shakespeare & Co på god väg att etablera sig som bokhandelskedja

År 2015 såldes varumärket Shakespeare & Co till Dane Neller, grundare och CEO på On Demand Books (företaget bakom pod-maskinen Espresso Book Machine) och ett flertal investerare. De öppnade sin första bokhandel på Lexington Avenue i New York och har de senaste åren öppnat ytterligare fyra. Planen är att ha fem butiker i rullning i början av 2020, alla med tillhörande kafé och Espresso Book Machine. Den nygamla kedjan har däremot en bit kvar innan de är ikapp USA:s största indiebokhandelskedja, Dallas’s Half-Price Books, som har över 120 butiker, skriver Publishers Weekly.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

Stäng meny