fbpx

Scandbook ökade omsättningen första kvartalet

Tryckerikoncernen Scandbook (med tryckanläggningar i Falun och Klaipeda, Litauen) ökade omsättningen till 70,3 Mkr (67,7 Mkr) under första kvartalet 2019. Resultatet före av- och nedskrivningar ökade till 8,3 Mkr (7,4 Mkr) och rörelseresultatet EBIT blev 2,2 Mkr (2,4 Mkr), skriver bolaget i sin kvartalsrapport. De ser en stark tillväxt för den digitala produktionen i Falun.

”Med en ökande export från både Falun och Klaipeda och ett ständigt fokus på produktivitet och god kundservice har ScandBook lyckas utveckla och behålla sin starka position inom Norden och Baltikum som den ledande bokproducenten av svart-vita böcker”, skriver Håvard Grjotheim, VD Scandbook, i rapporten.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Stäng meny