ANNONS

Therese Lindström går till Storytels kommunikationsavdelning

Therese Lindström tillträder i maj 2019 en nyinrättad tjänst som Communications Specialist Publishing i Storytels Sverige-organisation. Foto: Magnus Ragnvid.

Therese Lindström tillträder en nyinrättad tjänst som Communications Specialist Publishing på Storytels svenska kommunikationsavdelning. Hon har tidigare bland annat varit PR-ansvarig på tv-bolaget Discovery. 

– Storytelling har alltid varit min drivkraft och passion. Det var det som fick mig att skriva känslosvallande novelltävlingsbidrag i tonåren, det var det som gjorde att jag sökte mig till journalistiken och det var det som så småningom ledde mig till tv-branschen. Jag är en storyteller i själ och hjärta, och att få ansluta till Storytels innovativa och banbrytande drömfabrik på Riddarholmen är som att komma hem, säger Therese Lindström i ett pressmeddelande.

Therese Lindström har en bakgrund som kultur- och nöjesreporter på nyhetsbyrån TT i 14 år, samt som PR-ansvarig för de svenska underhållningsprogrammen på Sveriges näst största kommersiella tv-kanal Kanal 5 och streamingplattformen Dplay.

Den här artikeln är INTE låst.

Om du har möjlighet, hjälp oss gärna att hålla våra nyhetsartiklar olåsta utan betalvägg. Köp en stödprenumeration och bli en Boktugg INSIDER. Avsluta när du vill.

35 kr/mån 350 kr/år
Eller valfritt engångsbelopp via Swish.

– Storytels kommunikation och PR är i ständig utveckling och växer – precis som hela företaget och den stora folkrörelse som tagit ljud- och e-boken till sitt hjärta och gjort dem till en del av sitt vardagsliv. Att tillfredsställa allmänhetens nyfikenhet och våra kunders behov varje timme, varje dag kräver förstås engagerad, tydlig och lyhörd kommunikation och storytelling av högsta klass. Vi hälsar Therese varmt välkommen till oss. Hon är en härlig person och hennes gedigna erfarenhet och känsla för starkt innehåll och slagkraftig kommunikation blir ett värdefullt tillskott för oss, säger Dan Panas, Head of Communications på Storytel, i samma pressmeddelande.

Therese kommer närmast från rollen som kommunikatör på Birka Cruises – en tjänst hon nu lämnar för en nyinrättad roll som Communications Specialist på Storytel Sverige. Hon börjar jobba för Storytel den 15 maj.

I rollen ligger att strategiskt och operativt driva PR för titlar som ligger under Storytels förlagsverksamhet Storytel Publishing, där bland annat Storyside, Storytel Dox, Storytel Brief, Storytel Original och Storytel Original KIDS ingår. Therese kommer även utveckla och driva B2B-kommunikationen från Storytel Publishing som helhet.


❤ Gillade du den här artikeln? Vi hoppas det.
Kanske fick du lite kunskap eller tips eller bara ett gott skratt… I så fall har vi lyckats. Som du märkte slapp du betalvägg, eftersom vi vill välkomna nya läsare och göra det enkelt för trogna boktuggare. Om du gillar det vi gör och har möjlighet tar vi gärna emot ditt bidrag. En slant som tack för en bra artikel eller en stödprenumeration för att du läser varje vecka. Stötta den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet.
35 kr/mån 350 kr/år

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se