fbpx

Therese Lindström går till Storytels kommunikationsavdelning

Therese Lindström tillträder i maj 2019 en nyinrättad tjänst som Communications Specialist Publishing i Storytels Sverige-organisation. Foto: Magnus Ragnvid.

Therese Lindström tillträder en nyinrättad tjänst som Communications Specialist Publishing på Storytels svenska kommunikationsavdelning. Hon har tidigare bland annat varit PR-ansvarig på tv-bolaget Discovery. 

– Storytelling har alltid varit min drivkraft och passion. Det var det som fick mig att skriva känslosvallande novelltävlingsbidrag i tonåren, det var det som gjorde att jag sökte mig till journalistiken och det var det som så småningom ledde mig till tv-branschen. Jag är en storyteller i själ och hjärta, och att få ansluta till Storytels innovativa och banbrytande drömfabrik på Riddarholmen är som att komma hem, säger Therese Lindström i ett pressmeddelande.

Therese Lindström har en bakgrund som kultur- och nöjesreporter på nyhetsbyrån TT i 14 år, samt som PR-ansvarig för de svenska underhållningsprogrammen på Sveriges näst största kommersiella tv-kanal Kanal 5 och streamingplattformen Dplay.

– Storytels kommunikation och PR är i ständig utveckling och växer – precis som hela företaget och den stora folkrörelse som tagit ljud- och e-boken till sitt hjärta och gjort dem till en del av sitt vardagsliv. Att tillfredsställa allmänhetens nyfikenhet och våra kunders behov varje timme, varje dag kräver förstås engagerad, tydlig och lyhörd kommunikation och storytelling av högsta klass. Vi hälsar Therese varmt välkommen till oss. Hon är en härlig person och hennes gedigna erfarenhet och känsla för starkt innehåll och slagkraftig kommunikation blir ett värdefullt tillskott för oss, säger Dan Panas, Head of Communications på Storytel, i samma pressmeddelande.

ANNONS

Therese kommer närmast från rollen som kommunikatör på Birka Cruises – en tjänst hon nu lämnar för en nyinrättad roll som Communications Specialist på Storytel Sverige. Hon börjar jobba för Storytel den 15 maj.

I rollen ligger att strategiskt och operativt driva PR för titlar som ligger under Storytels förlagsverksamhet Storytel Publishing, där bland annat Storyside, Storytel Dox, Storytel Brief, Storytel Original och Storytel Original KIDS ingår. Therese kommer även utveckla och driva B2B-kommunikationen från Storytel Publishing som helhet.


❤ Tack för att du kom hit och läste …
… det gör oss stolta och glada. Som du märkte slapp du betalvägg. Ett val vi gjort, eftersom vi genuint älskar litteraturen och vill sprida våra artiklar till alla bokälskare. Är du trogen boktuggare och gillar det vi gör – stötta gärna den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet. Varje bidrag vi får från läsare som dig, litet eller stort, gör att vi kan fortsätta ta med er bakom kulisserna i bokbranschen. Stöd Boktugg från 35 kr/mån eller 250 kr/år. Det tar bara en minut. Tack.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Stäng meny