fbpx

Martina Haag ger ut kokbok på The Book Affair

Alexandra Lidén, Martina Haag och Alexandra Torstendahl. Foto: Johanna Kassel

I höst släpper Martina Haag kokboken 10 anledningar att inte bjuda hem folk (och 10 sätt att göra det ändå) på det nystartade förlaget The Book Affair.

The Book Affair grundades 2018 av Alexandra Torstendahl och Alexandra Lidén, och de första böckerna gavs ut i november förra året. Hittills har de samarbetat med bland annat Ebba Kleberg von Sydow, Annelie Pompe och Malin Berghagen. Nu knyter de till sig Martina Haag, vars nya kokbok 10 anledningar att inte bjuda hem folk (och 10 sätt att göra det ändå) släpps i september 2019.

– Vi är så klart oerhört stolta över att få samarbeta med denna stjärna. Det är glädjande att hon väljer vårt moderna sätt att jobba, säger VD Alexandra Torstendahl till Boktugg.

– Roligare än så här blir det inte, vi släpper en riktig pärla till kokbok på marknaden i september, säger förlagschef Alexandra Lidén i ett pressmeddelande.

ANNONS

Martina Haag har sålt miljontals böcker, både skön- och facklitteratur, och är bland annat känd för Det är något som inte stämmer, Livet går så fort. Och så långsamt, Heja, Heja! och Underbar och älskad av alla (och på jobbet går det också jättebra).

– Jag gjorde min förra kokbok tillsammans med Alexandra Lidén på ett annat förlag, och nu när hon har startat eget var det självklart att jag ville följa med, eftersom Piratförlaget, där jag ger ut mina romaner, inte publicerar kokböcker, säger Martina Haag i pressmeddelandet.

– Samarbetet med Alexandra och The Book Affair har varit luststyrt. Jag har fått deras fulla förtroende att skapa en kokbok som inte är så konventionell, som är mer textbaserad och roligare än en vanlig kokbok och jag har sällan träffat på en sån hängiven förläggare som Alexandra. Förutom att hon har kommit med proffsig input och bra stöd löpande under hela produktionen, har hon även glatt stått och skalat potatis, stekt ankbröst och skrubbat fastbrända kastruller, som om det vore en självklarhet, säger Martina Haag.


❤ Tack för att du kom hit och läste …
… det gör oss stolta och glada. Som du märkte slapp du betalvägg, eftersom vi vill sprida våra artiklar till alla bokälskare. Är du trogen boktuggare och gillar det vi gör – stötta gärna den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet.   Om du har möjlighet, stöd Boktugg idag med en prenumeration eller valfritt bidrag.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

Stäng meny