fbpx

Elton Johns självbiografi ”Me” släpps i oktober 2019

Elton Johns självbiografi "Me" kommer den 15 oktober 2019. Arkivbild: Greg Allen/AP/TT.

Elton Johns livshistoria är verkligen på tapeten. Den 29 maj kommer filmen ”Rocketman” med Taron Egerton i huvudrollen och till hösten 2019 släpper den brittiske världsstjärnan självbiografin ”Me”.

I måndags, i samband med sin 72:a födelsedag, publicerade Elton John i en video på Twitter där han avslöjar att boken släpps till hösten, närmare bestämt den 15 oktober. I klippet visar sångaren även upp bokens omslag.

Det här är första gången någon ser det här, förutom jag själv då, säger sångaren i videon.
I boken utlovas sanningen bakom sångarens fantastiska liv. Vid ett tidigare tillfälle har Elton John beskrivit arbetet med boken som förvånansvärt givande, enligt NME.

”När jag ser tillbaka inser jag vilket galet liv jag har haft privilegiet att leva”, har stjärnan tidigare sagt till den brittiska musiktidningen.

ANNONS

 

Boktuggs fotnot: Boken Me av Elton John släpps alltså 15 oktober på engelska. Än så länge finns inga uppgifter om en svensk utgåva av boken. Har ditt förlag köpt rättigheterna eller vet du vem som gjort det? Tipsa oss på tips@boktugg.se

 


 

 Tack för att du kom hit och läste …
… det gör oss stolta och glada. Som du märkte slapp du betalvägg. Ett val vi gjort, eftersom vi genuint älskar litteraturen och vill sprida våra nyheter till så många som möjligt. Till priset av en en kopp kaffe på stan (39 kronor/mån) stöttar du den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet. En billig peng för alla de tusentals artiklar vi publicerar varje år. Plus att du får tillgång (japp, där har vi en betalvägg) till ett växande bibliotek av artikelserier och ett exklusivt nyhetsbrev endast för INSIDERs.
Det tar bara en minut att bli en INSIDER idag >>

Om du frågar någon vem som är Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är chansen stor att svaret blir "TT". Sedan 1921 har vi varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Vi gör andra bättre. Så presenterar sig TT på sin hemsida. Boktugg samarbetar med dem för att få tillgång till fler spännande nyheter och reportage än vi själva hinner med.
Inga kommentarer än

Kommentarer är avstängda.