fbpx

Elton Johns självbiografi ”Me” släpps i oktober 2019

Elton Johns självbiografi "Me" kommer den 15 oktober 2019. Arkivbild: Greg Allen/AP/TT.

Elton Johns livshistoria är verkligen på tapeten. Den 29 maj kommer filmen ”Rocketman” med Taron Egerton i huvudrollen och till hösten 2019 släpper den brittiske världsstjärnan självbiografin ”Me”.

I måndags, i samband med sin 72:a födelsedag, publicerade Elton John i en video på Twitter där han avslöjar att boken släpps till hösten, närmare bestämt den 15 oktober. I klippet visar sångaren även upp bokens omslag.

Det här är första gången någon ser det här, förutom jag själv då, säger sångaren i videon.
I boken utlovas sanningen bakom sångarens fantastiska liv. Vid ett tidigare tillfälle har Elton John beskrivit arbetet med boken som förvånansvärt givande, enligt NME.

”När jag ser tillbaka inser jag vilket galet liv jag har haft privilegiet att leva”, har stjärnan tidigare sagt till den brittiska musiktidningen.

ANNONS

 

Boktuggs fotnot: Boken Me av Elton John släpps alltså 15 oktober på engelska. Än så länge finns inga uppgifter om en svensk utgåva av boken. Har ditt förlag köpt rättigheterna eller vet du vem som gjort det? Tipsa oss på tips@boktugg.se
❤ Tack för att du kom hit och läste …
… det gör oss stolta och glada. Som du märkte slapp du betalvägg. Ett val vi gjort, eftersom vi genuint älskar litteraturen och vill sprida våra artiklar till alla bokälskare. Är du trogen boktuggare och gillar det vi gör – stötta gärna den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet. Varje bidrag vi får från läsare som dig, litet eller stort, gör att vi kan fortsätta ta med er bakom kulisserna i bokbranschen. Stöd Boktugg från 35 kr/mån eller 250 kr/år. Det tar bara en minut. Tack.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
TT

TT

Om du frågar någon vem som är Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är chansen stor att svaret blir "TT". Sedan 1921 har vi varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Vi gör andra bättre. Så presenterar sig TT på sin hemsida. Boktugg samarbetar med dem för att få tillgång till fler spännande nyheter och reportage än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Stäng meny