Boken 2018 – här kan du se alla seminarier i efterhand

Seminariedagen Boken 2018 går att se i efterhand på webb-tv.

Missade du seminariedagen Boken 2018 i tisdags? Ingen fara, nu kan du se alla seminarierna i efterhand på webben.

I tisdags arrangerade Svenska Förläggareföreningen och Svenska Bokhandlareföreningen en halvdag där man dels presenterade årets statistik över bokförsäljningen i Sverige 2017. Den kan du även läsa om här:

Boktugg var på plats och lyssnade och istället för referat från dagen blev det en betraktelse över allt som inte sades på scen eller som kanske inte fick det utrymme som det förtjänade. Det resulterade i en krönika:

Just det, ifall du inte var på plats eller kanske vill lyssna igen på något föredrag så finns hela seminariet på video här nedan, uppdelat i två delar (före och efter kaffepausen):

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL