fbpx

Boken 2018 – här kan du se alla seminarier i efterhand

Seminariedagen Boken 2018 går att se i efterhand på webb-tv.

Missade du seminariedagen Boken 2018 i tisdags? Ingen fara, nu kan du se alla seminarierna i efterhand på webben.

I tisdags arrangerade Svenska Förläggareföreningen och Svenska Bokhandlareföreningen en halvdag där man dels presenterade årets statistik över bokförsäljningen i Sverige 2017. Den kan du även läsa om här:

Boktugg var på plats och lyssnade och istället för referat från dagen blev det en betraktelse över allt som inte sades på scen eller som kanske inte fick det utrymme som det förtjänade. Det resulterade i en krönika:

Just det, ifall du inte var på plats eller kanske vill lyssna igen på något föredrag så finns hela seminariet på video här nedan, uppdelat i två delar (före och efter kaffepausen):

ANNONS


❤ Tack för att du kom hit och läste …
… det gör oss stolta och glada. Som du märkte slapp du betalvägg. Ett val vi gjort, eftersom vi genuint älskar litteraturen och vill sprida våra artiklar till alla bokälskare. Är du trogen boktuggare och gillar det vi gör – stötta gärna den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet. Varje bidrag vi får från läsare som dig, litet eller stort, gör att vi kan fortsätta ta med er bakom kulisserna i bokbranschen. Stöd Boktugg från 35 kr/mån eller 250 kr/år. Det tar bara en minut. Tack.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Stäng meny