ANNONS

Skola och bibliotek får ett eget område på Bokmässan 2018

Bokmässan i Göteborg. Foto: Niklas Maupoix

Under Bokmässan 27–30 september 2018 kommer skola och bibliotek att få en mer framträdande plats på ett särskilt mässområde för utbildning.

Den här artikeln är INTE låst.

Hjälp oss att hålla Boktuggs nyhetsartiklar olåsta utan betalvägg med ett litet bidrag på 25 kr eller ett större på 500 kr – alternativt valfritt belopp. Vi tar även Swish. Du kan också prenumerera på Insider Basic från 29,16 kr/mån.

Lärare och personal inom utbildning och bibliotek är den största besöksgruppen på Bokmässan i Göteborg. 2018 väljer mässan att ge skola och bibliotek en tydligare plats och inför ett särskilt område för utställare inom utbildning. På det nya skolområdet kommer att finnas en loungeyta och en ny scen, Lärarscenen, vars scenprogram ska arrangeras i samarbete med Lärarnas Riksförbund.

– Lärare är Bokmässans största besöksgrupp. Med Lärarscenen och Lärarloungen stärker vi mötet mellan lärare och växlar upp samtalet om lärande och kunskapsutveckling. Lärarnas Riksförbund är en stark aktör och en viktig samarbetspartner för Bokmässan. Vi är mycket glada över att vi tillsammans kan lansera en ny loungeyta och dess tillhörande scen, säger Frida Edman, tf mässansvarig på Bokmässan i ett pressmeddelande.

I och med att utställare inom utbildning samlas på det nya skolområdet kommer inte längre analoga och digitala läromedel att skiljas åt. Tidigare har aktörer inom digitala läromedel funnits på plan 2, men 2018 integreras de med övriga utbildningsutställare.

Bokmässan har också nyligen presenterat sin nya redaktör för skola och bibliotek, Annica Andersson, som kommer att ansvara för att utveckla satsningarna inom utbildningsområdet.

Lär dig mer om bokbranschen!


Över 6600 personer prenumererar redan på Boktuggs nyhetsbrev. Två gånger i veckan får du koll på nya trender, nya förlag, spännande författarskap och böcker. Bäst allt - det är helt kostnadsfritt. Missa inte nästa stora grej. Anmäl dig nu!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL