fbpx

Skola och bibliotek får ett eget område på Bokmässan 2018

Bokmässan i Göteborg. Foto: Niklas Maupoix

Under Bokmässan 27–30 september 2018 kommer skola och bibliotek att få en mer framträdande plats på ett särskilt mässområde för utbildning.

Lärare och personal inom utbildning och bibliotek är den största besöksgruppen på Bokmässan i Göteborg. 2018 väljer mässan att ge skola och bibliotek en tydligare plats och inför ett särskilt område för utställare inom utbildning. På det nya skolområdet kommer att finnas en loungeyta och en ny scen, Lärarscenen, vars scenprogram ska arrangeras i samarbete med Lärarnas Riksförbund.

– Lärare är Bokmässans största besöksgrupp. Med Lärarscenen och Lärarloungen stärker vi mötet mellan lärare och växlar upp samtalet om lärande och kunskapsutveckling. Lärarnas Riksförbund är en stark aktör och en viktig samarbetspartner för Bokmässan. Vi är mycket glada över att vi tillsammans kan lansera en ny loungeyta och dess tillhörande scen, säger Frida Edman, tf mässansvarig på Bokmässan i ett pressmeddelande.

ANNONS

I och med att utställare inom utbildning samlas på det nya skolområdet kommer inte längre analoga och digitala läromedel att skiljas åt. Tidigare har aktörer inom digitala läromedel funnits på plan 2, men 2018 integreras de med övriga utbildningsutställare.

Bokmässan har också nyligen presenterat sin nya redaktör för skola och bibliotek, Annica Andersson, som kommer att ansvara för att utveckla satsningarna inom utbildningsområdet.

 


 

 Tack för att du kom hit och läste …
… det gör oss stolta och glada. Som du märkte slapp du betalvägg. Ett val vi gjort, eftersom vi genuint älskar litteraturen och vill sprida våra nyheter till så många som möjligt. Till priset av en en kopp kaffe på stan (39 kronor/mån) stöttar du den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet. En billig peng för alla de tusentals artiklar vi publicerar varje år. Plus att du får tillgång (japp, där har vi en betalvägg) till ett växande bibliotek av artikelserier och ett exklusivt nyhetsbrev endast för INSIDERs.
Det tar bara en minut att bli en INSIDER idag >>

ANNONS
Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.
Inga kommentarer än

Kommentarer är avstängda.