fbpx

Polaris anställer Cecilia Gustavsson från Aftonbladet

Cecilia Gustavsson, ny PR-ansvarig på Bokförlaget Polaris.

Cecilia Gustavsson börjar 1 februari 2018 som PR-ansvarig på Bokförlaget Polaris. Hon kommer närmast från en tjänst som reporter och redaktör på Aftonbladet.

Cecilia Gustavsson är journalist och har jobbat i över 20 år på Aftonbladet som bland annat redaktör och reporter för boksidorna. Den 1 februari tillträder hon sin nya tjänst som PR-ansvarig på Polaris.

– Det känns fantastiskt kul att ta steget till förlagsbranschen och Polaris, som har en utgivning som jag verkligen tycker om. Jag brinner för läsande och ser fram mot att jobba med litteratur på heltid, säger Cecilia Gustavsson i ett pressmeddelande.

Cecilia kommer även att fungera som skribent i ett antal planerade fackboksprojekt parallellt med PR-arbetet.

– Vi är lyckligt lottade som blir arbetskamrater med Cecilia, säger förlagschef Jonas Axelsson i pressmeddelandet. Hon tar med sig ett förhållande till böcker, författare och berättelser som är en livgivande injektion och kommer att tillföra förlaget mycket, både på pr-sidan och i skapandet av nya bokprojekt.

Bokförlaget Polaris grundades 2017 och ger ut skön- och facklitteratur.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

Stäng meny