ANNONS

Fler namn klara till Sigtuna Litteraturfestival 2018

Uje Brandelius, Marie-Louise Ekman och Bea Uusma medverkar på Sigtuna Litteraturfestival 2018. Foto: Sigtuna Litteraturfestival

Sigtuna Litteraturfestival gör comeback den 5 maj 2018. Nu är det klart att Marie-Louise Ekman, Bea Uusma och Uje Brandelius gästar festivalen.

Det fullständiga programmet för Sigtuna Litteraturfestival släpps i mars men redan tidigare har festivalen kunnat meddela att bland annat Jan Guillou, Martina Haag, Mikael Niemi, Anders Roslund och Pija Lindenbaum kommer att medverka.

Den här artikeln är INTE låst.

Om du har möjlighet, hjälp oss gärna att hålla våra nyhetsartiklar olåsta utan betalvägg. Köp en stödprenumeration och bli en Boktugg INSIDER. Avsluta när du vill.

35 kr/mån 350 kr/år
Eller valfritt engångsbelopp via Swish.

Nu har ytterligare tre namn bekräftats: Marie-Louise Ekman, som kommer att samtala med Jan Guillou om att det är 50 år sedan 1968; Bea Uusma (Augustprisvinnare för Expeditionen – min kärlekshistoria), som kommer att samtala med Martina Haag ”om att vara systrar och högst delaktiga i varandras kreativa processer”; och Uje Brandelius från Doktor Kosmos som debuterar under våren med boken Hemma hos Harald Henriksson.

– Vi planerar för fullt för seminarieprogrammen. Samtalen börjar falla på plats och roliga möten tar form. Det känns extra roligt att bjuda in ytterligare tre nya och starka personligheter till Sigtuna. Alla tre är både omtalade och omtyckta av en stor publik, säger Ann-Marie Skarp, vd för Piratförlaget, medarrangör till litteraturfestivalen.


❤ Gillade du den här artikeln? Vi hoppas det.
Kanske fick du lite kunskap eller tips eller bara ett gott skratt… I så fall har vi lyckats. Som du märkte slapp du betalvägg, eftersom vi vill välkomna nya läsare och göra det enkelt för trogna boktuggare. Om du gillar det vi gör och har möjlighet tar vi gärna emot ditt bidrag. En slant som tack för en bra artikel eller en stödprenumeration för att du läser varje vecka. Stötta den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet.
35 kr/mån 350 kr/år

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se