fbpx

Fler namn klara till Sigtuna Litteraturfestival 2018

Uje Brandelius, Marie-Louise Ekman och Bea Uusma medverkar på Sigtuna Litteraturfestival 2018. Foto: Sigtuna Litteraturfestival

Sigtuna Litteraturfestival gör comeback den 5 maj 2018. Nu är det klart att Marie-Louise Ekman, Bea Uusma och Uje Brandelius gästar festivalen.

Det fullständiga programmet för Sigtuna Litteraturfestival släpps i mars men redan tidigare har festivalen kunnat meddela att bland annat Jan Guillou, Martina Haag, Mikael Niemi, Anders Roslund och Pija Lindenbaum kommer att medverka.

Nu har ytterligare tre namn bekräftats: Marie-Louise Ekman, som kommer att samtala med Jan Guillou om att det är 50 år sedan 1968; Bea Uusma (Augustprisvinnare för Expeditionen – min kärlekshistoria), som kommer att samtala med Martina Haag ”om att vara systrar och högst delaktiga i varandras kreativa processer”; och Uje Brandelius från Doktor Kosmos som debuterar under våren med boken Hemma hos Harald Henriksson.

ANNONS

– Vi planerar för fullt för seminarieprogrammen. Samtalen börjar falla på plats och roliga möten tar form. Det känns extra roligt att bjuda in ytterligare tre nya och starka personligheter till Sigtuna. Alla tre är både omtalade och omtyckta av en stor publik, säger Ann-Marie Skarp, vd för Piratförlaget, medarrangör till litteraturfestivalen.
❤ Tack för att du kom hit och läste …
… det gör oss stolta och glada. Som du märkte slapp du betalvägg. Ett val vi gjort, eftersom vi genuint älskar litteraturen och vill sprida våra artiklar till alla bokälskare. Är du trogen boktuggare och gillar det vi gör – stötta gärna den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet. Varje bidrag vi får från läsare som dig, litet eller stort, gör att vi kan fortsätta ta med er bakom kulisserna i bokbranschen. Stöd Boktugg från 35 kr/mån eller 250 kr/år. Det tar bara en minut. Tack.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

Stäng meny