Fler namn klara till Sigtuna Litteraturfestival 2018

Uje Brandelius, Marie-Louise Ekman och Bea Uusma medverkar på Sigtuna Litteraturfestival 2018. Foto: Sigtuna Litteraturfestival

Sigtuna Litteraturfestival gör comeback den 5 maj 2018. Nu är det klart att Marie-Louise Ekman, Bea Uusma och Uje Brandelius gästar festivalen.

Det fullständiga programmet för Sigtuna Litteraturfestival släpps i mars men redan tidigare har festivalen kunnat meddela att bland annat Jan Guillou, Martina Haag, Mikael Niemi, Anders Roslund och Pija Lindenbaum kommer att medverka.

Nu har ytterligare tre namn bekräftats: Marie-Louise Ekman, som kommer att samtala med Jan Guillou om att det är 50 år sedan 1968; Bea Uusma (Augustprisvinnare för Expeditionen – min kärlekshistoria), som kommer att samtala med Martina Haag ”om att vara systrar och högst delaktiga i varandras kreativa processer”; och Uje Brandelius från Doktor Kosmos som debuterar under våren med boken Hemma hos Harald Henriksson.

– Vi planerar för fullt för seminarieprogrammen. Samtalen börjar falla på plats och roliga möten tar form. Det känns extra roligt att bjuda in ytterligare tre nya och starka personligheter till Sigtuna. Alla tre är både omtalade och omtyckta av en stor publik, säger Ann-Marie Skarp, vd för Piratförlaget, medarrangör till litteraturfestivalen.

Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL