Akademibokhandeln utvecklar sin sajt med fler produktgrupper

Nu blir anteckningsböcker sökbara på Akademibokhandelns webb. Foto: Akademibokhandeln

Pennor och kalendrar är populära sökord på Akademibokhandelns webb. Nu lanserar Akademibokhandeln.se möjligheten att se och reservera även andra produkter än böcker, på efterfrågan av kunderna. 

Sedan Akademibokhandeln lanserade sin sajt Akademibokhanden.se hösten 2016 har det funnits en efterfrågan från kunderna på att kunna se hela sortimentet på nätet, skriver Akademibokhandeln i ett pressmeddelande.

– Sökord som ”Kalender” och ”Pennor” toppar varje månad listan över de populäraste sökningarna på sajten, säger Maria Edsman, chef Försäljning och drift Akademibokhandeln, i pressmeddelandet.

När nu även kategorin ”övrigt sortiment” blir sökbar är det alltså möjligt för kunderna att se lagerstatus på hela Akademibokhandelns sortiment online. I kategorin ”övrigt sortiment” ingår bland annat skrivböcker, kalendrar, kontorsmaterial, pennor, spel och inredning.

– Vi är glada att lansera detta idag, säger Maria Edsman till Boktugg. Att kunna se och reservera övrigt sortiment är viktigt för att ge möjlighet för våra kunder att utforska hela vårt sortiment och förbereda sina köp. Det stärker vårt totala kunderbjudande.

Kommer man även att kunna köpa övrigt sortiment i er ehandel?
– Vi börjar nu med att visa vårt sortiment, lagerstatus och ge möjligheter att reservera i butik. Vi kommer att följa kundernas mottagande innan vi värderar eventuella nästa steg, säger Maria Edsman.

Funktioner som Akademibokhandeln nu lanserar för övrigt sortiment:

  • Filtreringsmöjlighet och sökfunktion inom respektive kategorisida.
  • På produktsidan visas andra produkter som ingår i samma serie.
  • Se lagerstatus i valfri butik.
  • Reservera varan i valfri butik.
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL