Jan Guillou och Martina Haag gästar Sigtuna Litteraturfestival 2018

Fem av de författare som kommer att gästa Sigtuna Litteraturfestival 2018.

De första namnen är klara till litteraturfestivalen i Sigtuna 5 maj 2018 – Jan Guillou, Martina Haag, Mikael Niemi, Anders Roslund och Pija Lindenbaum.

I år tog Sigtuna Litteraturfestival uppehåll, men festivalen är tillbaka till våren. Denna gång sker arrangemanget i samarbete med Piratförlaget och Lilla Piratförlaget. Festivalen äger rum i Sigtuna den 5 maj 2018.

Nu är de första gästerna som ska medverka på festivalen presenterade, och besökare kan se fram emot att lyssna på bland annat Jan Guillou, Martina Haag, Mikael Niemi, Anders Roslund och Pija Lindenbaum, skriver Sigtuna Litteraturfestival i ett pressmeddelande.

– Just nu pågår förberedelserna för fullt och vi är glada över att kunna presentera några av Sveriges mest folkkära författare. Vi är nu i dialog med alla våra lokala partners som på ett fantastiskt sätt engagerar sig för att skapa en härlig dag för våra besökare i allt från möten med författarna till matupplevelser, säger Eva Camél Fuglseth, vd för Destination Sigtuna AB.

Biljetterna till Sigtuna Litteraturfestival släpps fredag den 10 november, läs mer på sigtunalitteraturfestival.se

Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL