fbpx

Carina Nunstedt startar nytt imprint tillsammans med Forum

Med inriktning på personlig facklitteratur bildar Forum i samarbete med Carina Nunstedt imprintet Yourlife books. Nystarten förväntas täcka luckor i en genre där förlaget ser många läsare.

Det är Carina Nunstedt som är initiativtagare till det nya imprintet. Forums förlagschef Adam Dahlin säger till SvB att hon kom med förslaget i höstas och att det passar dem som handen i handsken. Genom att ge ut litteratur om allt från omvälvande livshistorier till självutvecklande böcker inom populärpsykologi, livsfilosofi, inre hälsa, karriärutveckling, kreativitet med mera, förväntar man sig kunna erbjuda sina läsare en bredare repertoar på området.

Carina Nunstedt är sedan snart fyra år tillbaka drivkraften bakom Books & Dreams eventserie och magasin, är festivalchef för av deckarfestivalen Crimetime Gotland och har både startat magasin och gett ut en bok med Ernst Kirschsteiger. Sina deltidsuppdrag kommer hon att fortsätta med även sen hon tillträtt tjänsten som förläggare på Yourlife book i september.

ANNONS

– Jag ser mycket fram emot att få utveckla en ny förlagsgren tillsammans med Forum, där jag tidigare haft förmånen att vara författare. Att ta steget och bli förläggare är något jag har velat länge. Ambitionen är att ge ut böcker som ligger i tiden, få människor att tänka till och utforska sig själva. Böcker som visar nya sidor hos både författarna och läsarna, skriver Carina Nunstedt i ett pressmeddelande från Forum.

De första utgivningarna är planerade till 2017 och det är tänkt att man ska arbeta både med svenska och utländska författare.

Foto: Thorsten Wulff

ANNONS

 


 

 Tack för att du kom hit och läste …
… det gör oss stolta och glada. Som du märkte slapp du betalvägg. Ett val vi gjort, eftersom vi genuint älskar litteraturen och vill sprida våra nyheter till så många som möjligt. Till priset av en en kopp kaffe på stan (39 kronor/mån) stöttar du den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet. En billig peng för alla de tusentals artiklar vi publicerar varje år. Plus att du får tillgång (japp, där har vi en betalvägg) till ett växande bibliotek av artikelserier och ett exklusivt nyhetsbrev endast för INSIDERs.
Det tar bara en minut att bli en INSIDER idag >>

Sarah Perfekt är frilansande fotograf sedan 2010 men är också verksam som skribent. Hon har sin bas på den skånska landsbygden.
Inga kommentarer än

Kommentarer är avstängda.