Harper Collins Nordic om Bokmässan 2015: en av de bästa placeringarna

Förlaget lyckades få den typ av monter som de allra flesta längtar efter: en öppen och avlång monter mitt i händelsernas centrum. Där alla besökare garanterat strömmar förbi i stora klungor.

Harper Collins Nordic gjorde sin första mässa i år och hade alltså inte direkt något att jämföra med sedan tidigare, men de var mer än nöjda och mässan levde definitivt upp till förväntningarna. De fick en stor och rymlig monter med massor av plats att synliggöra sina böcker.

Överlag har förlaget varit riktigt nöjda med alla sina aktiviteter och signeringar, men den signering som gick allra bäst var utan tvekan den skotska Mhairi McFarlanes. Hennes bok Det är inte jag det är du, var den som sålde bäst av alla under bokmässan.

Förlaget summerar dagarna som intensiva, underbara och fantastiskt roliga och de kommer utan tvekan att behålla sin monter på samma plats nästa år!

Läs mer om Bokmässan här:

Norstedts om bokmässan 2015, Lagercrantz dominerade utan tvekan

Ordalaget bokförlag om bokmässan 2015, en stabil mässa

Grim förlag om bokmässan 2015, en otrolig försäljning

Massolit om bokmässan 2015, besök av sin storsäljande författare

retired2@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL