Grim förlag om Bokmässan 2015: en otrolig försäljning

Trots att det viskades om en allt sämre försäljning bland förlagen vid årets bokmässa verkade det inte ha påverkat Grim förlag – de presenterade en otrolig höjning av försäljningen och var givetvis överlyckliga över detta.

Förlagets storsäljare detta år blev författaren Joanna Björkqvists reportagebok Våra älskade orkade inte leva, något som förmodligen var ganska väntat då boken fått mycket bra respons i media sedan den kom ut och det är ett aktuellt ämne som definitivt ligger rätt i tiden och berör många.

Det fanns även en hel del program inplanerade i montern, och många flockades runt förlagets lilla monter när det blev dags för Joanna att tala om sin bok.

Grims ägare Annika Bengtsson berättade att de varit mycket nöjda med sin nya monterplats detta år, det var en perfekt genomströmning av besökare, fantastisk belysning som gjorde förlagets eget ljus överflödigt nästan och trots att de inte hade någon öppen monter så gjorde placeringen den så inbjudande att många besökare valde att stanna upp och kika på böckerna och samtala med författarna. Med största sannolikhet satsar de på samma plats nästa år!

Läs mer om Bokmässan här:

Harper collins nordic om bokmässan 2015, en av de bästa placeringarna

Norstedts om bokmässan 2015, Lagercrantz dominerade utan tvekan

Ordalaget bokförlag om bokmässan 2015, en stabil mässa

Massolit om bokmässan 2015, besök av sin storsäljande författare

retired2@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL