fbpx

Crimetime Gotland lockar författare som Lars Kepler och Jussi Adler-Olsen

Under Crimetime Gotland i Visby kommer deckarentusiaster kunna möta sina favoritförfattare i sommar. I augusti är det premiär för Sveriges nya internationella Deckarfestival.

Helgen den 13-16 augusti är det premiär i Visby för Crimetime Gotland, en ny mötesplats för deckarentusiaster. På festivalen kommer runt fyrtio deckarförfattare att delta. Erfarna författare, både från Sverige och från utlandet, blandas med debutanter.

Bakom festivalen står Books & Dreams och Blixten & Co. tillsammans med Region Gotland. På programmet står bland annat personliga författarmöten, seminarier, film och teater. Besökarna kommer även kunna följa med på mordvandringar, lösa deckargåtor samt anmäla sig till skrivskola med författarna.

I dagsläget är 28 namn klara för festivalen. Bland dessa finns Lars Kepler, Jens Lapidus, Anna Jansson, Anne Holt, Jussi Adler-Olsen och Håkan Nesser. För mer information om vilka författare som deltar, klicka här!

ANNONS

Foto: Anna-Lena Ahlström
❤ Tack för att du kom hit och läste …
… det gör oss stolta och glada. Som du märkte slapp du betalvägg. Ett val vi gjort, eftersom vi genuint älskar litteraturen och vill sprida våra artiklar till alla bokälskare. Är du trogen boktuggare och gillar det vi gör – stötta gärna den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet. Varje bidrag vi får från läsare som dig, litet eller stort, gör att vi kan fortsätta ta med er bakom kulisserna i bokbranschen. Stöd Boktugg från 35 kr/mån eller 250 kr/år. Det tar bara en minut. Tack.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print

retired6@boktugg.se

Stäng meny