fbpx

Crimetime Gotland lockar författare som Lars Kepler och Jussi Adler-Olsen

Under Crimetime Gotland i Visby kommer deckarentusiaster kunna möta sina favoritförfattare i sommar. I augusti är det premiär för Sveriges nya internationella Deckarfestival.

Helgen den 13-16 augusti är det premiär i Visby för Crimetime Gotland, en ny mötesplats för deckarentusiaster. På festivalen kommer runt fyrtio deckarförfattare att delta. Erfarna författare, både från Sverige och från utlandet, blandas med debutanter.

Bakom festivalen står Books & Dreams och Blixten & Co. tillsammans med Region Gotland. På programmet står bland annat personliga författarmöten, seminarier, film och teater. Besökarna kommer även kunna följa med på mordvandringar, lösa deckargåtor samt anmäla sig till skrivskola med författarna.

I dagsläget är 28 namn klara för festivalen. Bland dessa finns Lars Kepler, Jens Lapidus, Anna Jansson, Anne Holt, Jussi Adler-Olsen och Håkan Nesser. För mer information om vilka författare som deltar, klicka här!

ANNONS

Foto: Anna-Lena Ahlström

 


 

 Tack för att du kom hit och läste …
… det gör oss stolta och glada. Som du märkte slapp du betalvägg. Ett val vi gjort, eftersom vi genuint älskar litteraturen och vill sprida våra nyheter till så många som möjligt. Till priset av en en kopp kaffe på stan (39 kronor/mån) stöttar du den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet. En billig peng för alla de tusentals artiklar vi publicerar varje år. Plus att du får tillgång (japp, där har vi en betalvägg) till ett växande bibliotek av artikelserier och ett exklusivt nyhetsbrev endast för INSIDERs.
Det tar bara en minut att bli en INSIDER idag >>

Inga kommentarer än

Kommentarer är avstängda.