Bucket List Books tar över utgivning från Laurella & Wallin

Laurella & Wallin förlag läggs ned efter tre år. Vad som händer med deras titlar? De tas över av Helén Enqvist på det nystartade förlaget Bucket List Books.

Laurella & Wallin förlag grundades 2011 och har sedan starten haft fokus på reseböcker och inriktat sig på, vad de själva kallar ”skön reselitteratur”. I våras meddelade förlaget att all verksamhet läggs ned och häromdagen kom beskedet att utgivningen förflyttas till Bucket List Books från och med idag, 1 december.

Helén Enqvist som är grundare till Bucket List Books ser det som en ära att få överta utgivningen.

– Skön reselitteratur utgör en bra kombination av båda genrerna, säger hon och syftar på de två inriktningar som Bucket List Books har, nämligen skönlitteratur och ”non-fiction”.

– Det känns bra att bereda plats för böcker som förtjänar fler läsare och ge en andra chans åt berättelser som fortfarande är högst aktuella, fortsätter Helén Elqvist.

Anna Laurella, delägare på Laurella & Wallin förlag, kommenterar saken:
– Vi är mycket nöjda över att våra böcker får ett nytt hem hos Helén Enqvist på Bucket List Books. Det känns som ett värdigt avslut på ett projekt som ligger oss varmt om hjärtat.

Övertaget av litteraturen är alltså beräknad till idag, den 1 december, och berör sex titlar varav fem handlar om olika italienska städer och en handlar om Paris.

Foto: Eva Weaver

retired1@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL