Den ädla konsten of Not Giving a F*ck: Så lever du ett bra liv - på riktigt

Den ädla konsten of Not Giving a F*ck: Så lever du ett bra liv - på riktigt
Författare
Medverkande
Förlag Mima Förlag
GenreHälsa, skönhet och sex
FormatPocket
SpråkSvenska
Antal sidor224
Vikt500 gr
Utgiven2018-08-20
ISBN 9789188681850

Den ädla konsten of Not Giving a F*ck: Så lever du ett bra liv - på riktigt!

Det är hög tid att sluta tänka positivt i alla fall om du vill bli lycklig på riktigt. I den här miljonsäljande självhjälpsboken lägger stjärnbloggaren Mark Manson skitsnacket åt sidan. I decennier har vi fått lära oss att positivt tänkande är nyckeln till ett rikt liv. Men det är dags att inse fakta: Världen är fucked-up och det är bara att leva med det.

I den här boken får vi ett motgift till det rådande alla-ska-må-bra-synsättet. Vi människor har brister och begränsningar alla kan inte vara lyckade superhjältar. Mark Mansons råd är att vi i stället bör förstå och acceptera våra brister och begränsningar. Och eftersom det bara finns ett begränsat antal saker vi kan give-a-fuck-about, så måste vi ta reda på vad  som verkligen är viktigt. Att ha pengar är trevligt, men att bry sig om vad du gör med ditt liv är bättre.

Den ädla konsten of Not Giving a F*uck är ett allvarligt, välbehövligt gripa-tag-i-axlarna-och-se-dig-i-ögonen-samtal, fullt av underhållande anekdoter och hänsynslös humor.

MARK MANSON [f. 1984] är en amerikansk bloggare, författare och entreprenör. Hans självbetitlade blogg, där han avhandlar ämnen som relationer, livsval och populärpsykologi, har över två miljoner besökare per månad. Mark Manson är bosatt i New York.