Den tekniske kocken och 7 riktiga kockar - Den tekniske kocken förklarar kockelitens bästa recept och tricks

Den tekniske kocken och 7 riktiga kockar - Den tekniske kocken förklarar kockelitens bästa recept och tricks
Författare
Förlag Jure Förlag
GenreMat och dryck
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor96
Vikt0
Utgiven2018-06-15
ISBN 9789172237216
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen
Innehåll:

Jan Hedh – en grundkurs i bakverk och choklad
Hur man jäser bullar blixtsnabbt. Wienerdeg och smördeg är teknologiskt fascinerande. Ganache är tryffel och chokladmousse på nytt sätt.

Anders Vendel - ”Slow cooking” och gravning vid annorlunda temperatur.
Vakuumbehandling eller ”infusion” ger spektakulära grönsaker.

Martin Hansen - Vill ni tävla i Årets Kock kan ni börja med helstekt marulk och fortsätta med smörbakad anka.
Rödbetsglass är exempel på ”smakmäkling”.

Thomas Drejing - Enkla och delikata kålrecept och magi med morötter.
Så kan man förbättra den offentliga maten.

Stefan Holmström - mjölkens mysterier
Ostkaka och kalvdans, efterrätter i modern tappning. En traditionell gåsmeny avslutas med ljuvlig äppelkaka.

Kalle Bengtsson - Fantastiska skaldjursvarianter med havskräfta, bläckfisk, sjöborre, ostronemulsion, tempurafriterade klor och umamibuljong.

Titti Qvarnström - Tårtbottnar, vaniljkräm och mördeg som inte kan misslyckas.
Räkchips att överraska med på lördagskvällen.