Erotisk julkalender i ljudformat av Anna Suvanna Davidsson

Anna Suvanna Davidsson. Foto: Leopard förlag

Decembersaga av Anna Suvanna Davidsson är en ljudboksserie för vuxna om vänskap, erotik och passion som släpps i 24 avsnitt under december.

Snart är det dags för premiär av årets alla julkalendrar. I år släpper Leopard förlag en lite annorlunda variant: en enligt uppgift snuskig och skamlös julkalender i ljudboksformat signerad Anna Suvanna Davidsson.

Ljudboksserien släpps i 24 cirka åtta minuter långa avsnitt varje dag i december fram till julafton. Serien handlar om vännerna Moa, Ullis och Maryam och genren beskrivs som underhållande vardagsrealism. Det första avsnittet ”Visst gör det ont när snoppar brister?” släpps den 1 december.

ANNONS

– Jag saknade en julkalender som höjer känslan och stämningen inför jul. Vuxna behöver också lite smarrigt örongodis till jul! säger författaren Anna Suvanna Davidsson i ett pressmeddelande.

Hon berättar att julkalenderns röda tråd är sex och erotik som beskrivs på ett avslappnat och vardagligt vis.

– Serien riktar sig till alla som vill förlora sig i en decembersaga om vänskap, erotik, och passion, säger Anna Suvanna Davidsson. Har hört att vissa som lyssnat blivit så pass sugna att de gått hem och förfört sina partners!

ANNONS

Anna Suvanna Davidsson är känd i sociala medier som ”Apan satt i granen”. Hennes debut En apa i Rågsved (Mima förlag) kom i våras och under sensommaren släpptes även hennes första erotiska ljudboksnovell Mästaren och Margaritan (Leopard förlag).

 


 

 Tack för att du kom hit och läste …

… det gör oss stolta och glada. Till skillnad mot andra sidor, så har vi ingen betalvägg. Det är ett val vi gjort, eftersom vi genuint älskar litteraturen och vill sprida våra nyheter till så många som möjligt.

För att vi ska kunna fortsätta göra det vill vi ge dig chansen att bli vår supporter. Det kostar som en kopp kaffe på stan (39 kronor/mån) och du stöttar den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet. En billig peng för alla de tusentals artiklar vi publicerar varje år.
Samtidigt får du tillgång till vår insider-avdelning, med både extramaterial och emagasin.

Vi behöver dig och det tar bara en minut av din tid. Bli en Insider idag >>

Anna von Friesen frilansar som förlagsredaktör, skribent och med andra redaktionella tjänster. Hon bor och arbetar i Malmö.
Inga kommentarer än

Kommentarer är avstängda.