Novellix säljer noveller till hektopris på Bokmässan

Litterärt smågodis i Novellix monter på Bokmässan. Foto: Novellix

Novellix slår på stort inför årets Bokmässa i Göteborg med två montrar. En av dem kommer vara en novellkiosk där förlagets noveller säljs till hektopris.

Förlaget Novellix har vi skrivit om flera gånger tidigare på Boktugg. Deras specialité är, precis som namnet antyder, noveller. Novellerna säljs både per styck och i samlingar (presentaskar i olika teman), och förlaget erbjuder även prenumerationer.

Till Bokmässan 2018 har Novellix beslutat sig för att testa något annorlunda. I år kommer besökarna att kunna botanisera bland noveller i en novellkiosk – där titlarna säljs till priset 59.90 kronor hektot.

ANNONS
Noveller till hektopris. Foto: Novellix

– Varje år hör vi besökare säga ”att köpa noveller här är precis som att köpa godis …” så nu blir det just det! Noveller till hektopris, något för alla smaker och precis lika enkelt och roligt som att köpa läsgodis … eller lösgodis menar jag! säger Lena Hammargren, VD och förlagschef på Novellix.

Novellix har över 160 titlar och 20 olika presentaskar som ska presenteras på årets mässa, vilket helt enkelt inte får plats i en monter.

– På Bokmässan vill vi verkligen kunna erbjuda alla titlar till försäljning, för det kan vi sällan göra annars, så nu kör vi dubbelt upp där den ena montern är mer fokuserad på presentaskar och novellkiosken mer på novellsinglar, förklarar Frida Ströberg som är sälj- och marknadsansvarig på Novellix.

ANNONS

 


 

 Tack för att du kom hit och läste …

… det gör oss stolta och glada. Till skillnad mot andra sidor, så har vi ingen betalvägg. Det är ett val vi gjort, eftersom vi genuint älskar litteraturen och vill sprida våra nyheter till så många som möjligt.

För att vi ska kunna fortsätta göra det vill vi ge dig chansen att bli vår supporter. Det kostar som en kopp kaffe på stan (39 kronor/mån) och du stöttar den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet. En billig peng för alla de tusentals artiklar vi publicerar varje år.
Samtidigt får du tillgång till vår insider-avdelning, med både extramaterial och emagasin.

Vi behöver dig och det tar bara en minut av din tid. Bli en Insider idag >>

Anna von Friesen frilansar som förlagsredaktör, skribent och med andra redaktionella tjänster. Hon bor och arbetar i Malmö.
Inga kommentarer än

Kommentarer är avstängda.