Novellix säljer noveller till hektopris på Bokmässan

Litterärt smågodis i Novellix monter på Bokmässan. Foto: Novellix

Novellix slår på stort inför årets Bokmässa i Göteborg med två montrar. En av dem kommer vara en novellkiosk där förlagets noveller säljs till hektopris.

Förlaget Novellix har vi skrivit om flera gånger tidigare på Boktugg. Deras specialité är, precis som namnet antyder, noveller. Novellerna säljs både per styck och i samlingar (presentaskar i olika teman), och förlaget erbjuder även prenumerationer.

Till Bokmässan 2018 har Novellix beslutat sig för att testa något annorlunda. I år kommer besökarna att kunna botanisera bland noveller i en novellkiosk – där titlarna säljs till priset 59.90 kronor hektot.

Noveller till hektopris. Foto: Novellix

– Varje år hör vi besökare säga ”att köpa noveller här är precis som att köpa godis …” så nu blir det just det! Noveller till hektopris, något för alla smaker och precis lika enkelt och roligt som att köpa läsgodis … eller lösgodis menar jag! säger Lena Hammargren, VD och förlagschef på Novellix.

Novellix har över 160 titlar och 20 olika presentaskar som ska presenteras på årets mässa, vilket helt enkelt inte får plats i en monter.

– På Bokmässan vill vi verkligen kunna erbjuda alla titlar till försäljning, för det kan vi sällan göra annars, så nu kör vi dubbelt upp där den ena montern är mer fokuserad på presentaskar och novellkiosken mer på novellsinglar, förklarar Frida Ströberg som är sälj- och marknadsansvarig på Novellix.

Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL