Navid Modiri flyttar in hos Roos & Tegnér

Micke Tegnér välkomnar Navid Modiri till Roos & Tegnérs lokaler.

Förlaget Roos & Tegnér får sällskap i sina lokaler vid Möllevångstorget i Malmö av Navid Modiri och hans poddstudio.

– Det är härligt att få in Navid och hans team i gänget och nu blir det spännande diskussioner runt fikabordet. Vi har känt varandra länge och drivs av samma nyfikenhet, säger Micke Tegnér, vd för Roos & Tegnér.

Navid Modiri är programledare, bloggare, föreläsare och artist men antagligen mest känd för sina poddar, bland annat Björn & Navid och den omtalade samtalspodden Hur kan vi?. Poddinspelningarna kommer till stor del att ske i Roos & Tegnérs lokaler i Malmö, i den gamla textilfabriken vid Möllevångstorget.

– Det är en härlig miljö och vi kommer att dra stor nytta av varandras input, säger Navid.

ANNONS

Frågan är nu om Roos & Tegnér kommer att göra som Historiska Media och satsa på en egen podcast?

– Nja, kanske inga helt egna poddar utan ett visst samarbete med Navid, säger Micke Tegnér.

Nu är inte Navid Modiri enbart duktig på att prata, han är även författare. Senaste boken Hej syster : en personlig berättelse om flykt och mellanförskap kom ut på Forum förra året.
Men redan 2010 gav han ut boken 365 saker att göra på … Roos & Tegnér. Vi misstänker att en sak som Micke Tegnér kommer att göra är att övertala Navid att ge ut nästa bok på Malmöförlaget.

ANNONS

 


 

 Tack för att du kom hit och läste …

… det gör oss stolta och glada. Till skillnad mot andra sidor, så har vi ingen betalvägg. Det är ett val vi gjort, eftersom vi genuint älskar litteraturen och vill sprida våra nyheter till så många som möjligt.

För att vi ska kunna fortsätta göra det vill vi ge dig chansen att bli vår supporter. Det kostar som en kopp kaffe på stan (39 kronor/mån) och du stöttar den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet. En billig peng för alla de tusentals artiklar vi publicerar varje år.
Samtidigt får du tillgång till vår insider-avdelning, med både extramaterial och emagasin.

Vi behöver dig och det tar bara en minut av din tid. Bli en Insider idag >>

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.
Inga kommentarer än

Kommentarer är avstängda.