Debutant-listan: Juli 2018 – möt nya spännande författare och deras debutbok

Lotta Hylander (Foto: Lina Salomonsson) och Fredrik Apollo Asplund (Foto: Hugo Thambert) var en av få debutanter i juli 2018. .

Värmebölja och semester. Juli månad är inte direkt högtryck när det gäller debutanter, men det betyder ju att de som faktiskt debuterar får mer plats.

Boktuggs redaktion får dagligen in tips om nya författare och böcker. Vi kan omöjligt skriva om dem alla. Men varje månad listar vi alla debutanter för att ge våra läsare möjlighet att upptäcka spännande nykomlingar.

Av tradition så ges det ut färre böcker under sommaren, framför allt i juli månad. Men på senare år så sprids utgivningarna alltmer över året – och därmed blir det även allt fler debutanter även denna månad.

Men till Boktuggs redaktion har det faktiskt bara inkommit fyra (!) debutanter denna månad …

Är du debutant och saknar din bok på listan så hör av dig per mejl till tips@boktugg.se och berätta. Boken måste ha ett ISBN-nummer och finnas tillgänglig för beställning hos nätbokhandlarna.

Debutantförfattare i juli 2018:

Stellan Linder Den som syndar (Idus Förlag), utk: 2018-07-02
Marianne Olsson Skattjakten på Torpa stenhus (Isaberg), utk: 2018-07-05
Lotta Hylander Isa och Minigänget – Attacken! (Oximedia), utk: 2018-07-20
Asplund Fredrik Apollo Fröding gick aldrig på bögklubb i Damaskus (Norstedts), utk: 2018-07-30

Saknar du en debutant på listan? Kontakta oss på tips@boktugg.se med debutantens namn, titel, ISBN, förlag och utgivningsdatum så kan vi uppdatera listan ovan. Mejla gärna även länk till foto på författaren. Vi sammanställer just nu augusti-listan. Vår definition är att man kan debutera två gånger – som skönlitterär och som fackboksförfattare.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL